Home
Buitenzonwering
Rolluiken
Standaard rolluiken
Garagerolluiken
Terrasoverkapping
Garagedeuren
Parasols
Bedieningen
Kleuren
Binnenzonwering
Horren
AANBIEDINGEN
Doekinformatie
Nieuws
Referenties
Contactgegevens
Contactformulier
Algemene voorwaarden
Sitemap

Garagerolluik 

 

 

 

 

 

Rolluiken voor garagedeuren en grotere en zwaardere uitvoeringen:

Standaard-E: Deze lamel heeft een dekbreedte van 53 mm en is 14mm breed. Deze lamellen worden toegepast bij echt brede rolluiken, garagedeuren of carpoort afsluitingen.

Door de grootte en het hogere pantsergewicht per m2 is de bediening die wij adviseren bij een Standaard E rolluik altijd een motor.

75D lamel: Deze lamel heeft een dekbreedte van 75 mm en is 20 mm breed. Deze lamel wordt ook toegepast bij garagedeuren of carpoort afsluitingen. De lamellen kunnen oprollen in een kast of parallel aan het plafond lopen. Voor het systeem langs het plafond gebruiken we speciale geleiders

De rolluiken zoals hierboven omschreven zijn in diverse standaard kleuren leverbaar. Daarnaast is levering in speciale kleuren ook mogelijk.

BEDIENINGSMOGELIJKHEDEN:

Motor: Een buismotor is een elektrische bediening, welke in de buis waarop de lamellen van rolluiken zich opwikkelen wordt ingebouwd. Door middel van een schakelaar op de door u gewenste plaats kunt u uw rolluik bedienen. Voor afstandbedieningen, tijdklokken en dergelijke zie verderop op deze site.

Motor met noodhandbediening: Mocht u onverhoopt een keer thuis komen en de stroom is uitgevallen dan kunt uw rolluik altijd openen met de noodhandbediening. U plaatst zelf op zo'n moment een bedieningsstang in de motor waarmee u het rolluik omhoog kunt bewegen.
De noodhandbediening werkt alleen als de stroom naar het rolluik is uitgevallen.

Afstandsbediening: Alle motoren kunnen worden voorzien van een afstandsbediening. Met een handzender kunt u uw garagerdeur bedienen.

Sleutelschakelaar: Een rolluik met motorbediening kan worden voorzien van een sleutelschakelaar. Het rolluik wordt dan bediend met behulp van een sleutel welke in een cilinderslot wordt gestoken. Als u aan de sleutel draait, zorgt deze handeling ervoor, dat de motor spanning krijgt. Het grote voordeel hiervan is, dat u het rolluik aan de buitenzijde van uw pand kunt sluiten en weer kunt openen. U kunt kiezen uit een inbouw- of een opbouwsleutelschakelaar.
 

Burg. H. Houtkoperlaan 19 - 4051 EW Ochten  |  T. 06 - 81 500 650 E. info@noorlooszonwering.info