Home
Buitenzonwering
Rolluiken
Terrasoverkapping
Garagedeuren
Parasols
Bedieningen
Kleuren
Binnenzonwering
Horren
Hordeuren
Raamhorren
AANBIEDINGEN
Doekinformatie
Nieuws
Referenties
Contactgegevens
Contactformulier
Algemene voorwaarden
Sitemap

Vouwhordeur plissé 
 


De vouwhordeur is een design product in het assortiment, geschikt voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel geplaatst voor bijvoorbeeld openslaande deuren. De vouwhordeur is ontwikkeld in Japan en is voorzien van plissé gevouwen horgaas.

U hebt de keuze tussen een enkele of dubbele plissé vouwhordeur.

 

 

Rolhordeur Prestige 
 

 

Het is dan de meest comfortabele hordeuroplossing die u zich kunt wensen. Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette. Daar kan het gerust de hele winter opgeruimd in blijven zitten.

U kunt kiezen uit diverse modellen. Nieuw in het assortiment is de rolhordeur Prestige. Ideaal voor uw achterdeur en in dubbele toepassing ook voor uw openslaande tuin- of balkondeuren.

Met een fraai design sluit dit ultramoderne horsysteem feilloos aan op uw deurkozijn, zowel er tegen als er in gemonteerd. Het montagemateriaal is onzichtbaar weggewerkt. De Prestige laat zich dan ook stijlvol combineren met elk interieur.

 

 

Vaste hordeur 
 

 

De vaste hordeur is uitermate geschikt op plaatsen waar de deur de gehele dag open staat en waar regelmatig in en uit wordt gelopen, bijvoorbeeld een tuindeur of achterdeur.

De vaste hordeur is voorzien van een handige schopplaat om de deur met de voet te openen.

Burg. H. Houtkoperlaan 19 - 4051 EW Ochten  |  T. 06 - 81 500 650 E. info@noorlooszonwering.info