Home
Buitenzonwering
Terrasschermen
Uitvalschermen
Screens
Buitenjaloezieën
Klapluiken
Markiezen
Sérrezonwering
Rolluiken
Terrasoverkapping
Garagedeuren
Parasols
Bedieningen
Kleuren
Binnenzonwering
Horren
AANBIEDINGEN
Doekinformatie
Nieuws
Referenties
Contactgegevens
Contactformulier
Algemene voorwaarden
Sitemap

Klapluiken

We spreken terecht over een esthetisch product dat perfect past zowel bij een hedendaagse als bij een traditionele stijl. De sier- & klapluiken kunnen in kunststof of aluminium geleverd worden. Hierdoor worden de luiken praktisch onderhoudsvrij en nemen ze genoegen met een jaarlijkse wasbeurt. De luiken kunnen in alle mogelijke maten, stijlen en kleuren worden gerealiseerd, volledig naar uw smaak en bouwstijl.


Onze luiken  waarborgen u een blijvend comfort en veiligheid, en wat vormgeving betreft, een waaier van mogelijkheden :

Gesloten, openstaande, horizontale, verticale of zelfs diagonale planchetten. Een vlak paneel, met of zonder tussenstijl…  Met onze luiken houdt u het in de zomer binnen lekker koel en in de winter vormen de luiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en koude. Met de open lamellen houdt u het felle zonlicht buiten en laat u het daglicht samen met een verfrissend briesje binnen. Op die manier zorgt u voor een deugddoende ventilatie en verkoeling. Gesloten luiken vormen tevens een bijkomend obstakel, en verhogen hierbij de inbraakweerbaarheid van uw woning en zorgen voor een veilig en geborgen gevoel.

U kan ook kiezen voor luiken met 1, 2, 3 of 4 vleugels. Alles is maatwerk en wordt volgens uw wensen uitgevoerd.  Het beslag en sluitwerk zijn qua vormgeving gelijkaardig aan de traditioneel gebruikte hulpstukken. Bovendien kunnen ze gelakt worden in de door u gewenste kleur.  Alle RAL-, Sikkens-, pantone- en/of NCS-kleuren zijn mogelijk, bovendien kan er voor de luiken gekozen worden uit een aantal Renolit-kleuren. 

Door te kiezen voor luiken van Noorloos Zonwering kiest u voor meer vormgeving, modellen en combinaties. Alles wordt mogelijk door het uitgebreide gamma aan profielen. Paneelvullingen voor verduistering van de ruimtes, open lamellen voor een permanente ventilatie, of een combinatie van beide, u kan het allemaal zelf samenstellen.  

 

 

         

Kunststof Louvre-luiken

 

Kunststof Louvre-luiken

 

Aluminium Louvre-luiken

 

Aluminium Louvre-luiken

 

 

 

Burg. H. Houtkoperlaan 19 - 4051 EW Ochten  |  T. 06 - 81 500 650 E. info@noorlooszonwering.info