Home
Buitenzonwering
Rolluiken
Terrasoverkapping
Garagedeuren
Parasols
Bedieningen
Kleuren
Binnenzonwering
Horren
AANBIEDINGEN
Doekinformatie
Nieuws
Referenties
Contactgegevens
Contactformulier
Algemene voorwaarden
Sitemap

Framékleuren


Laat het frame van uw zonwering of de kast van uw rolluik in uw favoriete kleur moffelen (lakken door verhitting). Een gemoffelde laklaag verkleurt niet en is bestand tegen weersinvloeden.

Bij Noorloos Zonwering kunt u kiezen tussen vele moffelkleuren van het zogenaamde RAL-kleuren-gamma. Dit internationaal erkende en gehanteerde kleursysteem staat garant voor een constante kleur en wordt ook in de kozijn- en verfindustrie veel toegepast.

Naast gemoffelde laklagen, behoren duurzame structuurlakken tot de mogelijkheden. Structuurlak geeft een fraaie en moderne uitstraling aan de zonwering en het is krasvast en water- en vuilafstotend!

 

 

Zonweringdoek
 

  


Ook het doekdessin draagt bij aan het creëren van de door u gewenste sfeer en uitstraling. Noorloos Zonwering gebruikt uitsluitend kwaliteitsdoeken. Het zonweringdoek is vervaardigd uit tot in de kern gekleurde polyacrylaatvezels.

Deze procedure zorgt ervoor dat het doek volledig kleurecht is. Door het doek na het weefproces te impregneren wordt het water- en vuilafstotend en tevens rot- en schimmelvrij. Hierdoor kent het doek een lange levensduur.

 

Screendoek 


Het glasvezeldoek dat in de screens van Noorloos Zonwering wordt toegepast, weerkaatst en filtert het overtollige zonlicht, zorgt voor een zachte lichttoetreding en heeft een transparante eigenschap. Hierdoor blijft het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken.

Er is een breed gamma aan screendoekkleuren, zodat uw screen mooi aansluit op het schilderwerk van uw woning.

Burg. H. Houtkoperlaan 19 - 4051 EW Ochten  |  T. 06 - 81 500 650 E. info@noorlooszonwering.info