Home
Buitenzonwering
Rolluiken
Terrasoverkapping
Garagedeuren
Parasols
Bedieningen
Kleuren
Binnenzonwering
Horren
Hordeuren
Raamhorren
AANBIEDINGEN
Doekinformatie
Nieuws
Referenties
Contactgegevens
Contactformulier
Algemene voorwaarden
Sitemap

 

Inzethor 
 

 

Eén van de oudste en meest bekende horoplossingen zijn de inzethoren voor raamkozijnen.

Dankzij een handig bevestigingssysteem, kunt u - zonder boren of schroeven in het kozijn - de hor snel en gemakkelijk verwijderen en terugplaatsten.

 

 

Raamrolhor Super 
 


De slimste raamhor die u zich kunt wensen is een rolhor. Met een handbeweging kunt u het horgaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of tegen het kozijn wordt bevestigd. Een handige horoplossing voor de ramen waaruit u bijvoorbeeld dagelijks het beddengoed te luchten hangt.

De rolhor is in veel varianten leverbaar. De Super is een veelzijdig en ultramodern maatwerk rolhorsysteem met unieke gaasgeleiding. Geschikt voor binnen- of buitenshuis en zowel tegen als in het kozijn gemonteerd. Het montage- materiaal is onzichtbaar weggewerkt. Daarom laat de Super zich stijlvol combineren met elk interieur.

 

 

Vaste raamhor 
 


De vaste hor is een zeer net ogende en duurzame horoplossing. Het horgaas is gevat in een vast frame en de hor kan, net zoals een scharnierend raam, worden geopend en gesloten.

 

 

Dakraamrolhor 
 

 

Ook voor schuin geplaatste dakramen levert Noorloos Zonwering horsystemen.

Omdat de Velux® dakramen de meest verkochte dakramen in ons land zijn, is hiervoor een speciale dakraamrolhor ontwikkeld: Rollovent.

Burg. H. Houtkoperlaan 19 - 4051 EW Ochten  |  T. 06 - 81 500 650 E. info@noorlooszonwering.info